Pulpe de pui umplute cu sunca si feta

Postat de mihaelar63 in Pui
30 Noi 2011 | 17249 vizualizari
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta

Va impartasesc cu drag reteta cu numarul 250.

Ingrediente

  • 6 pulpe pui superioare [ fara piele]
  • 200 gr branza fetta
  • 200 gr sunca curcan
  • 10 cm praz
  • codite de ceapa verde
  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 rosie
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • 100 ml ulei  floarea soarelui
  • 200 ml vin
  • 25 ml ulei porumb

Mod de preparare

Ceapa , prazul si  usturoiul  tocate se prajesc usor alaturi de sunca taiata marunt .

Piparati compozitia si adaugati cat e calda si cuburi de fetta,amestecand.

Cu aceasta compozitie umpleti pulpele de pui dezosate,  spalate , sarate , in care ati facut un ,, buzunar '' cu varful cutitului .

Asezati pulpele intr-o tava , puneti peste ele rosii tocate , sare , putin ulei ,1 pahar de vin alb.

Presarati deasupra busuioc si dati la cuptor 40 min , intai 30 min cu o folie de aluminiu deasupra [ sa se inabuse ], apoi fara folie [sa se rumeneasca].

Serviti alaturi de cruditatile preferate .

Pentru  tusa finala puteti stropi cu foarte putin ulei de porumb .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu sunca si feta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu mazare

Postat de nadea68

Pui cu mazare

Pregatim carnea de pui.O taiem ,o spalam si o punem la rumenit in tigaie cu putin ulei. Se rumeneste pe toate partile.Se taie ceapa marunt si se adauga la pui. Se caleste cateva minute.Se...

Citeste continuarea

Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Postat de mirela0911

Paste cu pui si ciuperci in sos de vin si smantana

Pieptul de pui se spala, se sterge bine cu prosoape absorbante apoi se taie fasiute potrivite. Se presara sare si piper, se amesteca si se lasa putin deoparte. Intr-o tigaie se pun 2 lg ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2011, 07:47
felicitari !!
la 30.11.2011, 08:02
bune,bune si eu fac ceva asemanator;bravo!
la 30.11.2011, 08:12
la 30.11.2011, 09:04
Felicitari pentru 250! La cat mai multe!
la 30.11.2011, 09:07
Mmmm...super arata.
250 ?! Tine-o tot asa !

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking