Ingrediente
- 6 pulpe pui superioare [ fara piele]
- 200 gr branza fetta
- 200 gr sunca curcan
- 10 cm praz
- codite de ceapa verde
- 1 caciulie de usturoi
- 1 rosie
- piper
- sare
- busuioc
- 100 ml ulei floarea soarelui
- 200 ml vin
- 25 ml ulei porumb
Mod de preparare
Ceapa , prazul si usturoiul tocate se prajesc usor alaturi de sunca taiata marunt .
Piparati compozitia si adaugati cat e calda si cuburi de fetta,amestecand.
Cu aceasta compozitie umpleti pulpele de pui dezosate, spalate , sarate , in care ati facut un ,, buzunar '' cu varful cutitului .
Asezati pulpele intr-o tava , puneti peste ele rosii tocate , sare , putin ulei ,1 pahar de vin alb.
Presarati deasupra busuioc si dati la cuptor 40 min , intai 30 min cu o folie de aluminiu deasupra [ sa se inabuse ], apoi fara folie [sa se rumeneasca].
Serviti alaturi de cruditatile preferate .
Pentru tusa finala puteti stropi cu foarte putin ulei de porumb .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu sunca si feta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|