Am preparat reteta de Pulpe de pui in foietaj, numai buna de impresionat musafirii
Ingrediente
6 pulpe partea inferioara
1 pachet aluat pentru placinta Linco
o punga de hribi congelati
o ceapa mica - medie
1 ou
6-8 catei de usturoi
ulei de masline
1 paharel de vin alb demidulce
1 legatura marar
sare si piper
Mod de preparare
Intii punem pulpitele la cuptor pina se rumenesc, intr-o tava in care am adaugat putin ulei, paharelul de vin, sare si piper, usturoi.
Am pregatit apoi umplutura. Ceapa se taie marunt si se pune la calit. Se adauga hribii, usturoiul si mararul. Asezonam cu sare si piper.
Am intinsa foaia de Linco si am taiat pe jumatatea ei patrate de circa 15 centimetri.
Intr-un astfel de patrat am pus un pat de ciupercute si am urcat foietajul peste pulpita. Am legat cu staniol partea de sus a foietajului pe pulpa (vezi pozele)
Am asezat pulpele in foietaj intr-o tava si le-am uns cu ou batut.
Le-am dat la cuptor (220 grade) circa 35 de minute.
Noi le-am adaugat o garnitura de piure cu salata verde. Se pot servi insa si cu orez sau varza calita!
0
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Parliti copanelele pe flacara aragazului, le spalati bine. Le condimentati cu sare, piper, boia dulce, busuioc uscat si le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Adaugati 2 catei de usturoi...
Speli si usuci cu servetele absorbante pulpele de pui dezosate.
Dai pieptul de pui prin masina de tocat, iar ciupercile (din conserva), ceapa verde si ardeiul rosu le toci marunt. Amesteci...