Pulpe de pui marinate in iaurt cu legume si ciuperci la cuptor

Postat de Valclaudia in Pui
12 Iun 2016 | 5836 vizualizari
Pulpe de pui marinate in iaurt cu legume si ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui superioare
  • 1 zucchini
  • 200 gr. iaurt gras
  • 200 gr. ciuperci de roua
  • 1 ceapa verde
  • 2 rosii mari
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde proaspat tocat

Mod de preparare

Indepartam pielea de pe pulpele de pui apoi le clatim in apa rece si le punem in castron.

Peste pulpe punem iaurtul si ceapa verde tocata, adaugam sare si piper si ungem cu iaurt pulpele pe toata suprafata.

Dam carnea la rece pentru cel putin o ora.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Asezam in tava de inox ciupercile de roua curatate si spalate in mai multe ape, apoi punem pulpele de pui, turnam tot iaurtul in care au stat la marinat iar deasupra punem bucatele de zucchini si felii de rosii.

Acoperim tava cu staniol si o dam la cuptor pentru 45 minute.

Dupa scurgerea acestui timp indepartam staniolul si lasam tava in continuare la cuptor sa se usuce usor legumele care sunt deasupra pulpelor.

Scoatem tava din cuptor, presaram marar verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate in iaurt cu legume si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciulama cu pipote şi inimi

Postat de ancutsa

Ciulama cu pipote şi inimi

Mai întâi se pregăteşte supa pentru ciulama. Pentru aceasta, se spală pipotele şi inimile şi se pun la fiert într-o oală pentru supă de 4 litri, cu apă şi puţină sare....

Citeste continuarea

Piept de pui cu sote de ghebe

Postat de rocsi_1612

Piept de pui cu sote de ghebe

Pieptul de pui: Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet de bucatarie si il batem putin cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare deoarece se va usca in timpul gatirii. Curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2016, 19:22
bune bune
la 12.06.2016, 19:32
Astea e bune !
la 12.06.2016, 19:36
Pe placul meu!
la 12.06.2016, 20:13
Ce bunatate
la 12.06.2016, 20:26
ce bune trebuie sa fie! imi place pulpele de pui la cuptor!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking