Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor

Postat de Sidy in Pui
15 Noi 2012 | 5650 vizualizari
Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor

Reteta simpla dar foarte gustoasa, asa ca...reteta cu numarul 600....!

Ingrediente

  • 6 pulpe pui
  • 2 linguri mustar
  • 4 linguri ulei de masline
  • 7 cartofi
  • 70 g pesmet
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 3 linguri sos soia
  • 1 varf cutit praf chilli hot
  • 1varf cutit sare aromata cu verdeata
  • zeama de la o lamaie
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pulpele de pui le folosim fara pielita.

Intr-un bol amestecam 2 linguri ulei cu mustarul , sosul de soia si 1/2 din cantitatea de usturoi,apoi chilli si sare  la care adaugam zeama de lamaie. Omogenizam bine compozitia.

Pulpele le crestam cu cutitul si cu ajutorul unei pensule le ungem cu sosul obtinut, pe ambele parti.

Curatam cartofii si ii taiem in 4. Intr-un bol mai mare amestecam 2 linguri de ulei cu cealalta jumatate de usturoi si cu patrunjelul verde tocat. Adaugam cartofii taiati pe care ii amestecam bine cu compozitia de ulei si patrunjel.

Intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt, montam pulpele, dupa ce au fost trecute prin pesmet pe ambele parti. Adaugam cartofii si o canita de cafea umpluta cu apa.

Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C aproximativ o ora pina se coc pulpele si cartofii. Scoatem tava si intoarcem pulpele pe partea cealalta pentru inca 10 minute, sa se rumeneasca frumos.

La servire montam pe farfurie cate o pulpa, un cartof si salata sau muraturi.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane cu mustar- la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui Kievskaia

Postat de merisor67

Pui Kievskaia

Preparăm mai întâi untul aromatizat care trebuie să stea la congelator o perioadă. Tocăm verdețurile mărunt, pisăm usturoiul, radem puțină coajă de lămâie și le...

Citeste continuarea

Pulpe de pui picante cu bere si stafide

Postat de mihaelar63

Pulpe de pui picante cu bere si stafide

Pulpele de pui se taie in doua, se curata si se spala.  Se asaza carnea intr-un vas de ceramica termorezistent. Se condimenteaza cu sare, piper, chilli, ierburi de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.11.2012, 15:40
WOWWWW CE BİNE ARATA..
la 15.11.2012, 15:42
foarte apetisant
la 15.11.2012, 15:46
ce bune sunt
la 15.11.2012, 15:55
super ...
la 15.11.2012, 16:00
la cat mai multe retete

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking