Ingrediente
- 6 ciocanele de pui
- cateva bucatele de sunculita impanata
- catei de usturoi
- 1 lingura delikat cu gust de gaina
- 1 lingura mustar
- condimente-piper,boia dulce,cimbru
- 1 lingura ulei masline
- 1 ardei rosu
Mod de preparare
Ciocanele le spalam curatam,de eventualele pene, fulgi si alte chestii necomestibile, le stergem de surplusul de apa.Tragem pielea spre partea ingusta a ciocanelului, crestam carnea din loc in loc si bagam in buzunarele formate sunculita si usturoi, tragem pielea la loc si trecem prin faina apoi prin amestecul de mustar+delikat+condimente+ulei de masline. Procedam la fel cu toate ciocanelele, apoi le asezam intr-un vas de yena, punem si restul de sunculita si usturoi, care ne-a ramas, rupem bucati ardeiul rosu si adaugam o cana cu apa. Dam vasul la cuptor cca 2 ore la foc domol.
Se pot servi cu orice fel de garnitura, eu am fiert niste ''macarale'' ca alea mi-au picat in mana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui impanate cu sunca si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|