Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata

Postat de aziz in Pui
17 Aug 2011 | 10631 vizualizari
Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata

Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata, o idee pentru atunci cand esti in pana de inspiratie culinara

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 5 cartofi
  • o ceapa medie
  • patrunjel
  • usturoi
  • rosii
  • castraveti
  • sare ,piper,paprika dulce,harisa,
  • suc de lamaie ,
  • o lingurita de miere de albine ,
  • putina menta pentru salata este optional desigur

Mod de preparare

Preparare Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata

Curatam bine pulpitele le asezam intr-un castron le condimentam sare ,piper,paprika dulce,usturoi tocat o lingura pasta de ardei iuti rosii (harrisa),sucul de la jumatate de lamaie,o lingurita miere de albine,masam bine acoperim cu folie si dam la frigider pentru cateva ore.

Cartofii se curata se taie cubulete,ceapa se curata si ea se taie fin.

Dupa cele cateva ore de stat la frigider scoatem pulpitele si le prajim in ulei sau daca preferati la cuptor sau gratar (eu eram in mare graba asa ca am ales prajitul in ulei,obicei nesanatos dar gustos:))) cartofii sarati si condimentati cu pudra de usturoi  se pun la prajit in ulei incins cand incep sa devina aurii. Adaugam ceapa si lasam pana se rumenesc iar ceapa se inmoaie si capata putina culoare. Adaugam si patrunjelul tocat.

Salata se prepara inainte de servire din rosii ,castraveti,patrunjel si menta tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui prajite cu garnitura de cartofi si salata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Postat de eumimi

Imam Bayildi- vinete umplute, reteta adaptata

Decupam cate un capac, pe lung, la fiecare vanata si le punem in apa clocotita cu sare, timp de 5-6 minute sa le oparim. Apoi, cu ajutorul unei lingurite, scoatem interiorul vinetelor si il tocam...

Citeste continuarea

Pui cu sos garam masala

Postat de xana

Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.08.2011, 20:37
aia-i pulpa mea?
la 17.08.2011, 20:41
cu siguranta
la 17.08.2011, 21:13
bei Ina si Miha acum sa nu credeti ca e ultima pulpita si pe asta i-am dat-o Diei ,mai am si daca nu v-am invitat asta nu inseamna ca nu dau asa ca .....mai cu curaj bre
la 17.08.2011, 21:19
da' tu ma urmaresti?
la 17.08.2011, 21:34
Nu nici gand eram doar la coltul casei si te vazui trecand

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking