Pulpe de pui toscane

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
20 Aug 2010 | 13865 vizualizari
Pulpe de pui toscane

Am preluat reteta dintr-o revista.................sa nu ma intrebati de ce toscane pentru ca nu stiu sa va raspund.......hahaha.........va invit la masa.

Ingrediente

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1-2 rosii
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • salvie
  • sare ,piper

Mod de preparare

Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi  se bat usor cu un ciocan de bucatarie.

Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul.Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte iar apoi presaram busuiocul,oregano si salvia.Rulam fiecare pulpa  si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi  si dam la cuptor pentru circa 30 min.Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.

Pfta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui toscane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval

Postat de medioto59

Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval

Dizolvam drojdia in laptele putin caldut. Punem faina intr-un vas si in mijlocul acesteia adaugam laptele in care am dizolvat drojdia, uleiul, ouale si sarea. Amestecam bine folosind o...

Citeste continuarea

Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen

Postat de mena29

Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen

Am scos de seara aluatul foietaj din congelator si l-am lasat sa se dezghete in frigider. 800 g de aluat insemnand doua rulouri a 400 g unul. Am desfacut pe rand cele doua rulouri de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2010, 19:34
la 20.08.2010, 19:46
vreauuuuuuuuu....
la 20.08.2010, 19:54
Rocsi, te rog sa te servesti............
la 20.08.2010, 19:54
Ela , am plecat spre tine si am luat la pachet sa-ti aduc
la 20.08.2010, 20:01
eu voiam sa plec la tine

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking