Pulpe de pui toscane

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
20 Aug 2010 | 13886 vizualizari
Pulpe de pui toscane

Am preluat reteta dintr-o revista.................sa nu ma intrebati de ce toscane pentru ca nu stiu sa va raspund.......hahaha.........va invit la masa.

Ingrediente

  • 4 pulpe superioare de pui
  • 1-2 rosii
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • busuioc
  • oregano
  • salvie
  • sare ,piper

Mod de preparare

Se indeparteaza pielea de pe pulpe,se dezoseaza si apoi  se bat usor cu un ciocan de bucatarie.

Separat se prepara urmatorul sos:se indeparteaza pielea de pe rosie , se da prin razatoare si se amesteca cu ceapa fin taiata ,usturoiul zdrobit,cateva picaturi de ulei, sarea si piperul.Cu acest sos(avem grija sa mai oprim putin sa ungem si pe exterior rulourile) se unge fiecare bucata de pulpa in parte iar apoi presaram busuiocul,oregano si salvia.Rulam fiecare pulpa  si prindem cu o scobitoare.Punem intr-un vas un pahar de vin , asezam rulourile, turnam peste ele sosul care a mai ramas ,condimentam cu ierburi  si dam la cuptor pentru circa 30 min.Cand sunt gata facute asezam rulourile pe un platou si servim cu cartofi naturi sau alte garnituri preferate.

Pfta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui toscane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (42)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Postat de AlexTeacher

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

Incinge o tigaie si adauga uleiul de masline si untul. Pune ceapa la calit si dupa jumatate de minut, adauga si ciupercile. Pune cimbru, sare si piper si mai amesteca putin. Stinge...

Citeste continuarea

Saratele cu mix de branzeturi

Postat de rocsi_1612

Saratele cu mix de branzeturi

Intr-un bol mixam untul, de la temperatura camerei, impreuna cu iaurtul. Adaugam mixul de branzeturi si cascavalul. Incorporam sarea, praful de copt, iar la final faina cernuta, pe care o punem pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2010, 19:34
la 20.08.2010, 19:46
vreauuuuuuuuu....
la 20.08.2010, 19:54
Rocsi, te rog sa te servesti............
la 20.08.2010, 19:54
Ela , am plecat spre tine si am luat la pachet sa-ti aduc
la 20.08.2010, 20:01
eu voiam sa plec la tine

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking