Ingrediente
- 2 bucăți pulpe de rață
- 2 bucăți mari ceapă galbenă
- cca. 500 gr ciuperci champignon
- cca. 300 ml vin roșu
- sare de mare
- piper proaspăt măcinat
- ½ linguriță mirodenii de ptr friptura de rață de la LIDL
- ½ legătură pătrunjel
Mod de preparare
Pulpele de rață se porționează, se pun la prăjit în tigaia încinsă, cca. 5 minute pe fiecare parte. Apoi se scot pulpele din tigaie în alt recipient, iar în tigaia principală se adaugă ceapa curățată și tăiată julien, ciupercile spălate și înjumătățite, ce se lasă la înăbușit cca. 5 minute acoperit. Apoi se adaugă carnea de rață, se asezonează de mirodenii, se aromatizează cu vinul roșu și pătrunjelul și se lasă la fiert, acoperit, la foc mic cca. 40 minute.
Se servește ca atare simplă, cu pâine, garnitură de orez, paste sau cartofi ;)
Spor și pofă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata, ceapa si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|