Ingrediente
Am folosit:
- 1 varza rosie
- sare,piper
- 2 lingurite zahar
- 3 lingurite otet de mere
Pentru pulpe:
- 6 pulpe fara os
- apa de flori de portocal
- sos soia,
- ienibahar
- scortisoara,curry
- ulei de rapita,
- o lingura miere susan
Mod de preparare
Pulpele le-am pus la marinat in sos soia,curry,scortisoara,apa de flori de portocal,ienibahar,varza,am spalat-o si am taiat-o fasii cat am putut eu de subtiri si am presarat peste ea sare si piper,am amestecat-o bine si am pus-o la foc.Am pus o cratita cu ulei de rapita la foc,cand aceasta s-a incins bine am pus varza in ea si am lasat-o sa se faca la foc mediu,amestecand din cand in cand.
Pulpele cu tot cu marinata le-am pus intr-o tava la cuptor si le-am lasat pana s-au rumenit frumos,iar in ultimele 5 minute in care le-am tinut la cuptor,am pus peste ele miere de albine si am presarat susan.
Cand varza s-a inmuiat si parea ca e facuta,am pus peste ea otetul amestecat cu zaharul si am mai lasat 5 minute la foc fara capac.
Am servit varza alaturi de pulpele lipicioase si minunate.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe lipicioase cu varza rosie" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (7)
|