Pulpe si aripioare americane

Postat de Maria_Laura in Pui
16 Feb 2014 | 3329 vizualizari
Pulpe si aripioare americane

Aceste pulpe si aripi sunt foarteeee bune; nu stiu de ce au denumirea asta, dar asa le-am descoperit eu in urma cu cativa ani!

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 4 aripi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • vegetta
  • piper
  • 1 ou
  • bere
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele si aripile se curata si se spala bine, se adauga peste ele vegeta si piperul, ceapa si usturoiul tocate si de asemenea lamaia taiata felii; se lasa la macerat cateva ore (eu, de obicei, le las de seara pana dimineata, dar sunt de ajuns si 2-3 ore).

Din oul intreg, faina, bere (cam jumatate din doza) si putina sare se face o coca (putin mai groasa decat la clatite).

Dupa ce scoatem carnea de la macerat, o dam prin coca cu bere si le punem la prajit in ulei - care trebuie sa fie in cantitate putin mai mare si foarte bine incins. Se prajesc la foc mai mic si eventual tigaia acoperita cu capac, pentru a se patrunde bine!

Se servesc cu ce garnitura doriti!!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si aripioare americane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ostropel cu pulpe de pui

Postat de Pungasa_Rogue

Ostropel cu pulpe de pui

Se curata si se spala pulpele. Se dau cu sare si cu boia de ardei dulce. Se pun intr-o tigaie cu 200 ml apa la fiert si se acopera cu un capac. Daca apa scade si pulpele nu sunt fierte, se mai...

Citeste continuarea

Chicken fingers

Postat de Dya

Chicken fingers

Taiem pieptul de pui in fasii subtiri. Intr-un bol, spargem cele doua oua, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor. Trecem fasiile de carne prin faina si apoi prin ouale batute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2014, 11:21
la 16.02.2014, 13:41
Ar merge o pulpita
la 16.02.2014, 19:28

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking