Pulpe si aripioare americane

Postat de Maria_Laura in Pui
16 Feb 2014 | 3332 vizualizari
Pulpe si aripioare americane

Aceste pulpe si aripi sunt foarteeee bune; nu stiu de ce au denumirea asta, dar asa le-am descoperit eu in urma cu cativa ani!

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 4 aripi
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • vegetta
  • piper
  • 1 ou
  • bere
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele si aripile se curata si se spala bine, se adauga peste ele vegeta si piperul, ceapa si usturoiul tocate si de asemenea lamaia taiata felii; se lasa la macerat cateva ore (eu, de obicei, le las de seara pana dimineata, dar sunt de ajuns si 2-3 ore).

Din oul intreg, faina, bere (cam jumatate din doza) si putina sare se face o coca (putin mai groasa decat la clatite).

Dupa ce scoatem carnea de la macerat, o dam prin coca cu bere si le punem la prajit in ulei - care trebuie sa fie in cantitate putin mai mare si foarte bine incins. Se prajesc la foc mai mic si eventual tigaia acoperita cu capac, pentru a se patrunde bine!

Se servesc cu ce garnitura doriti!!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si aripioare americane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Ciocănele în vin alb

Postat de portiadelumina

Ciocănele în vin alb

Am spălat într-un jet de apă ciocănelele (sângele rămas trebuie înlăturat) şi le-am pus la svântat. Apoi am pregătit tava, ungându-o cu un pic de ulei. ...

Citeste continuarea

Copanele si aripioare de pui crocante

Postat de Dya

Copanele si aripioare de pui crocante

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita. Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai. Le asezam intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.02.2014, 11:21
la 16.02.2014, 13:41
Ar merge o pulpita
la 16.02.2014, 19:28

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking