Quiche cu aluat de casa

Postat de Maria68 in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2012 | 5330 vizualizari
Quiche cu aluat de casa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200g faina
  • 100g unt moale
  • un praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 5 rosii
  • 3 bulgari mozzarella
  • 2 oua
  • busuioc uscat
  • 200ml smantana slaba
  • sare, piper
  • un pic de unt pentru tava

Mod de preparare

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga untul moale si un praf de sare si se lucreaza rapid cu degetele pentru a ingloba bine untul. Se lasa 30 de minute sa se odihneasca. Apoi se intinde in forma de tarta unsa cu unt si se inteapa cu furculita.

Rosiile se taie si se curata de seminte, apoi se lasa la scurs. De asemenea, branza trebuie sa fie bine scursa. Intr-un castron, se bat ouale cu smantana. Se potriveste de sare si piper si se toarna in tava. Se da la copt 15 minute. Se scoate, se aranjeaza rosiile si branza, se presara cu busuioc uscat si se da din nou la copt pentru inca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu aluat de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Rulourile: Untul il topim. Laptele il punem pe foc, intr-un ibric, pana devine caldut. Drojdia o amestecam cu zaharul si 2-3 linguri de lapte, apoi o lasam la odihnit 10 minute. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Tarta foietaj aperitiv

Postat de RuxyRux

Tarta foietaj aperitiv

Blatul se prepara usor, framantand intr-un vas toate ingredientele( untul se da pe razatoare), aluatul rezultat se infaineaza usor si se impacheteaza in folie de prospetime...se da la rece pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2012, 09:45
prima servita
la 18.05.2012, 09:46
la 18.05.2012, 10:13
cred ca-i foarte buna
la 18.05.2012, 10:55
la 18.05.2012, 11:23
buna ar fi o felie, la serviciu, acum

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking