Quiche cu dovlecei si sunca presata

Postat de dariadeea in Aperitive / Garnituri
27 Apr 2013 | 5712 vizualizari
Quiche cu dovlecei si sunca presata

Ingrediente

pentru blat:

  • 250 g faina,
  • 125 g de unt ,
  • un ou,
  • sare

umplutura

  • 2 dovlecei potriviti
  • 3 oua
  • 100 g cascaval
  • 150 g smantana
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 rosii
  • 250 g sunca presata
  • un ardei gras
  • oregano
  • sare,piper

Mod de preparare

Am framantat o coca din faina,1 ou, untul taiat cuburi si un paf de sare.Se amesteca foarte bine si repede,dupa care se pune la frigider timp de 30 min.

Am curatat toate legumele,le-am spalat.Ceapa si usturoiul se toaca cat mai marunt,ardeiul si dovleceii cuburi.

Cascavalul l-am dat prin razatoare.Rosiile le-am oparit,,le-am decojit,le-am scurs si le-am taiat felii.Sunca presata am taiat-o cuburi.

Intr-o tigaie am pus uleiul impreuna cu ceapa si usturoiul la calit,dupa ce s-au inmuiat am pus dovleceii si ardeii.Am potrivit de sare si piper,am pus si oregano si dupa ce s-au inmuiat toate am luat de pe foc.

Ouale le-am batut bine,le-am amestecat cu sunca,cascavalul si smantana.

Intr-o tava unsa cu unt am intins coca bine( este de preferat o tava de tarta,dar eu am pus-o intr-una obisnuita).Am intepat-o cu furculita din loc in loc si am pus amestecul de legume,feliile de rosii si amestecul de smantana,oua,cascaval.

Am dat la cuptor la 180 grade 35 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu dovlecei si sunca presata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Postat de anuta

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea...

Citeste continuarea

Clatite aperitiv cu dovlecel si branza

Postat de merisor67

Clatite aperitiv cu dovlecel si branza

Dupa cum am mai spus si la alte retete, imi place sa folosesc combinatia de bicarbonat si praf de copt, am constatat ca preparatele au o textura placuta si pufoasa si usor umeda. Nu trebuie sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2013, 20:30
bun, bun
la 27.04.2013, 22:48
la 28.04.2013, 15:12
la 29.04.2013, 00:06

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking