Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii

Postat de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2014 | 8478 vizualizari
Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 rosie
  • 1 bucata mozzarela
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 lingura busuioc uscat

Mod de preparare

Aluatul foietaj se desface si se pune intr-o tava in care am pus o hartie de copt.

Se coace circa 10 minute .

In acest timp preparam umplutura:

Mozzarela se taie bucatele. Rosia se spala si se taie felii, Ceapa se curata de coaja , se spala si se taie felii.

Intr-un bol amestecam ouale cu smantana, laptele faina, sare , piper, si busuioc.

Punem compozitia rezultata peste foietaj , Adaugam bucatelele de mozzarela, felii de rosie si ceapa, si dam tava la cuptor pentru circa 30 minute (sau pana se leaga compozitia).

Este la fel de buna calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu mozzarela , ceapa si rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua vopsite si decorate de Paste

Postat de susu

Oua vopsite si decorate de Paste

Ouale se scot din timp de la frigider, se spala bine cu detergent de vase si se clatesc. Daca avem oua maronii de tara procedam în felul următor pentru albire : pt 10 Oua folosim 10 lgt de...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ciuperci si piept de pui

Postat de mirela0911

Aperitiv tarta cu ciuperci si piept de pui

Aluatul: Laptele se incalzeste usor. Se adauga 1 lgt zahar, 2 l faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze drojdia. Intr-un bol se pune faina, sarea, 1...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.08.2014, 16:27
la 12.08.2014, 16:40
la 12.08.2014, 16:49
delicios
la 12.08.2014, 17:01
yammmmm!
la 12.08.2014, 17:25
Bunnnn!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking