Ingrediente
- 1 kg carne rata
- 3 morcovi
- 3 cm ghimbir
- 1 ceapa
- 1 capatana usturoi
- sare
- 2 oua fierte tari
- codite de ceapa verde
- 4 linguri sos Teriaky
- taitei cu preparare rapida Rolton
Mod de preparare
Se spala curta si se spala legumele si carnea de rata .
Se pune la fiert in oala cu aburi carnea,sarea,morcovul ,ceapa,usturoiul si ghimbirul.
Dupa fierbere se drege gustul cu sos Teriaky care este pe baza de soia .
In fiecare bol de servire puneti carne dezosata , morcovi , codite de ceapa si jumatati de oua fierte tari.
La fiecare portie puneti taiteii peste care turnati supa fierbinte si acoperiti 2-3 minute . Este suficient ca taiteii sa fie patrunsi .
Serviti supa fierbinte .
Sa aveti pofta buna , curiozitate si ,, curaj'' sa preparati Ramen !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ramen cu carne de rata (supa japoneza)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|