Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Postat de silvi0ara in Vita
28 Mai 2010 | 5996 vizualizari
Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

Ingrediente

  • 700g rasol alb de manzat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100ml vin alb demisec
  • 3 cepe rosii
  • 500g cartofi noi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • 3 pahare supa de carne sau apa
  • 1 foaie dafin
  • cimbru proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat cateva frunze
  • ½ lingurita chimen macinat
  • ½ lingurita sumac(condiment arabesc-optional)
  • 1 capatana usturoi proaspat
  • 1 lingurita faina de orez
  • 1 legatura marar proaspat tocat

Mod de preparare

Carnea se curata bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de la abur,se adauga ceapa taiata julien,cartofii,cateii de usturoi intregi,pasta de tomate amestecata cu faina de orez,apoi se completaza cu supa sau apa,cat sa acopere carnea si cartofii, si se da din nou vasul la cuptor pana ce cartofii sunt facuti.

La final se adauga mararul proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ardei umplut cu carne de vitel si pui

Postat de timea

Ardei umplut cu carne de vitel si pui

Tocam carnea cu masina de tocat carne sau cu robotul de bucatarie, fiecare cu ce are :). Eu si pt ceapa folosesc robotul. Amestecam intr-un bol carnea, ceapa tocata, orezul spalat bine si scurs...

Citeste continuarea

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Postat de mihaelar63

Friptura de vacuta cu cartofi gratinati

Carnea de vacuta se lasa bucata intreaga, se sareaza si se pipereaza. Prajiti carnea pe toate partile cate 5 minute in putin unt amestecat cu ulei. Cartofii se coc la cuptor, se curata si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.05.2010, 21:49
o nebunie
la 28.05.2010, 22:02
ce bunatae si ce decor minunata super 5 furcu mari de tot
la 28.05.2010, 22:03
o mancare sanatoasa!si gustoasa!
la 28.05.2010, 22:32
minunata mancarea!imi lasa gura apa
la 28.05.2010, 23:14
aoleu, ce vad aici

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking