Rasol alb de vitel cu sos

Postat de Oana in Vita
31 Oct 2009 | 26241 vizualizari
Rasol alb de vitel cu sos

O friptura frageda si foarte aromata, servita alaturi de piure de cartofi si morcovi.

Ingrediente

  • un rasol alb de vitel- 500g
  • o ceapa
  • cativa catei mari de usturoi
  • o cana cu soc de rosii
  • un pahar cu vin alb
  • sare
  • piper
  • o lingurita boabe de ienibahar
  • foi de dafin
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
  • putin ulei de masline

Mod de preparare

Carnea se curata de pielite, se spala si se taie rondele de grosimea unui deget. Se aseaza intr-un vas de iena, se condimenteaza dupa gust cu toate ierburile, se pune uleiul de masline, vinul si o cana cu apa. Se acopera si se pune la cuptor pana scade putin si se inmoaie carnea, cam 40 de minute. Ceapa se curata si se taie solzisori, iar usturoiul se curata sis e taie cuburi mici. Se scoate vasul din cuptor, se pun ceapa si usturoiul, sucul de rosii si se mai pune la cuptor 30 de minute, la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol alb de vitel cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb

Postat de Oana

Spaghetti cu sos de rosii si rasol alb

Carnea de vitel se fierbe pana se inmoaie bine, se opreste zeama in care a fiert. Rosia se curata de coaja si se taie cuburi mici, rosiile uscate se taie felii subtiri. Spaghetele se pun la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2009, 21:17
arata minunat, , mi s-a facut o pofta..
la 31.10.2009, 21:27
Multumesc, Rivka!
la 31.10.2009, 21:27
Cam bună carnea de vițel
Am mîncat în septembrie, cînd am fost în țară, aveau ai mei, o minune...
la 31.10.2009, 21:48
la 31.10.2009, 22:07
.vin si eu la tine.arata tare bine.

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking