Ingrediente
- 1 kg de peste alb special pentru rasol (salau de preferinta)
- 500 g fasole pastai
- 4 cartofi
- 2 rosii
- 2 linguri concentrat de legume (optional)
- 1capatana de usturoi
- sare, piper
- 2 linguri ulei
Mod de preparare
In 2 vase separat punem la fiert pestele curatat, spalat, impreuna cu rosiile, 1 lingura de concentrat sau 1 lingura de sare. In al doilea vas punem cartofii curatati si spalati, taiati in jumatati, fasolea pastai curatata, spalata si tot la fel cu 1 lingura de concentrat. Dupa ce toate sunt fierte, le scoatem pe un platou, pestele, pastaile si cartofii, le presaram cu sare apoi ne ocupam de mujdei
Intr-un castronel pisam bine usturoiul, frecam cu 2-3 linguri de ulei apoi adaugam rosiile decojite si pasate, condimentam cu sare si piper
Servim rasolul pe farfurie cu mamaliguta bineinteles si mujdei deasupra
Sper ca v-am facut pofta!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de peste" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|