Ravioli cu carne tocata in sos de rosii

Postat de sufletista in Paste
4 Aug 2011 | 5708 vizualizari
Ravioli cu carne tocata in sos de rosii

by ionela, cu mici modificari

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • sare
  • faina

UMPLUTURA

  • 200 g carne tocata
  • 1 ceapa mica
  • 1 rosie
  • sare
  • piper

SOS DE ROSII

  • 3 rosii mari
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Framantam din ou,apa,sare,faina un aluat potrivit de tare si lasam sa se odihneasca 30 min la frigider.

UMPLUTURA

-ceapa se caleste putin,adaugam rosia tocata,carnea,amestecam si lasam sa se prajeasca pana scade zeama,saram si piperam dupa gust.

Se intinde o foaie si cu ajutorul unui pahar facem cercuri,adaugam cu lingurita in mijloc umplutura,impaturim si cu ajutorul furculitei scoatem aerul din jurul jurul umpluturii.

Le fierbem 8-10 min in apa cu sare

SOSUL-trecem rosiile prin razatoare.

Calim usturoiul in putin ulei,adaugam rosiile ,lasam sa fiarba cateva minute amestecand continuu,dupa care adaugam ravioli si amestecam pana se imbina  cu sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne tocata in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Raviolii cu carne in sos tomat

Postat de ionela2682

Raviolii cu carne in sos tomat

Aluatul -framantam din ou,sare apa si faina un aluat potrivit,lasam sa se odihneasca Umplutura -ceapa se caleste putin,adaugam carnea si rosia tocata, -tinem pana scade zeama...

Citeste continuarea

Ravioli cu carne si sos de rosii

Postat de lia

Ravioli cu carne si sos de rosii

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2011, 14:52
vreau si eu o portie mica...
la 04.08.2011, 14:58
si eu vreau
la 04.08.2011, 15:05
ravioli de casa nu se compara cu cele din comert!!!!!!foarte bune!!!!!!!!!!
la 04.08.2011, 15:10
multumesc
la 04.08.2011, 15:41
buni

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking