Ingrediente
- 2 oua
- 2 linguri apa
- sare
- faina
UMPLUTURA
- 200 g carne tocata
- 1 ceapa mica
- 1 rosie
- sare
- piper
SOS DE ROSII
- 3 rosii mari
- 3 catei usturoi
- 3 linguri ulei
- sare
Mod de preparare
Framantam din ou,apa,sare,faina un aluat potrivit de tare si lasam sa se odihneasca 30 min la frigider.
UMPLUTURA
-ceapa se caleste putin,adaugam rosia tocata,carnea,amestecam si lasam sa se prajeasca pana scade zeama,saram si piperam dupa gust.
Se intinde o foaie si cu ajutorul unui pahar facem cercuri,adaugam cu lingurita in mijloc umplutura,impaturim si cu ajutorul furculitei scoatem aerul din jurul jurul umpluturii.
Le fierbem 8-10 min in apa cu sare
SOSUL-trecem rosiile prin razatoare.
Calim usturoiul in putin ulei,adaugam rosiile ,lasam sa fiarba cateva minute amestecand continuu,dupa care adaugam ravioli si amestecam pana se imbina cu sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne tocata in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|