Ravioli de casa - umplute cu ciupeci

Postat de alinutzika in Paste
23 Sep 2012 | 4936 vizualizari
Ravioli de casa - umplute cu ciupeci

Foarte foarte bune! Mult mai bune decat cele de cumparat. Umplutura poate varia in functie de preferintele voastre. Eu le-am umplut cu ciuperci de padure...

Ingrediente

  • 3 oua de casa
  • 300 g faina
  • 500 g ciuperci
  • patrunjel
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Ciupercile se prajesc la foc mic in ulei, in tigaie antiaderenta. Cand sunt gata se condimenteaza si se adauga patrunjel tocat si usturoiul tocat. Se amesteca bine si se lasa la racit. Ouale se bat cu furculita. Se adauga faina, apoi se framanta bine. Va rezulta un aluat tare.  Se intind foi foarte foarte subtiri - eu le-am intins cu masina de taitei.

Se pun gramajoare mici mici de ciuperci la distanta de 2-3 cm. Peste ele se intinde o a doua foaie. Cu ajutorul degetelor , strangem umplutura, apasand usor, pentru a se lipi foile. Taiem cu un cutit zimtat patratelele. Punem apa la fiert si fierbem pastele umplute. Le servim ca si garnitura  sau ca si fel principal, alaturi de un sos alb, sau ce vreti voi.

 Daca nu le serviti pe loc, le puteti congela.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli de casa - umplute cu ciupeci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de paste cu pui

Postat de madi_marin

Rulouri de paste cu pui

Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna. Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie. Se scot pe o farfurie unsă cu...

Citeste continuarea

Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Postat de simona72

Spaghetti cu sos si coaste de vitel

Am ales sa fac aceasta mancarica la cuptor la foc mic, timp mai indelungat. Desigur ca se poate face si la Crock Pot Slow Cooker, asta daca aveti unul. Se taie ceapa si ardeiul julien si se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2012, 16:06
Merge şi cu ciuperci, cu ficăţei, cu brâză şi mărar
Iar am început să visez
la 23.09.2012, 16:12
Excelenta reteta ta!
la 23.09.2012, 16:16
categoric mai bune ca cele de cumparat
la 23.09.2012, 16:16
Padre,cand te apuca visarea,fugi repejor la bucatarie sa nu se piarda ideea
la 23.09.2012, 16:18
Bravo, Alinutzika!!!!imi place!

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking