Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

Postat de RuxyRux in Paste
3 Iun 2013 | 6837 vizualizari
Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

Imi place salvia...are un gust minunat si innobileaza orice mancare care o contine :)....

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu ciuperci( pot fi de orice fel, cu branza, spanac etc...ce gasiti sau ce va place)
  • 70 gr unt
  • 4 sau 5 frunze de salvie proaspata
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit

Mod de preparare

Fierbem ravioli in apa clocotita in care am adaugat 1 lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat 1 minut in apa apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.

Pentru sos:  Intr-o tigaie punem uleiul de masline ( 2 linguri) in el topim untul si adaugam salvia.  Lasam sa dea doua trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servit cu parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu sos de rosii si muschiulet de porc, gratinate

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu sos de rosii si muschiulet de porc, gratinate

Spalati muschiuletul de porc, il stergeti cu niste servetele. Il taiati felii subtirele, apoi il condimentati cu sare, piper, boia de ardei dulce, busuioc si praful de usturoi. Incingeti o tigaie,...

Citeste continuarea

Penne cu praz si branza Edamer

Postat de caroline

Penne cu praz si branza Edamer

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si adaugam pastele . Lasam la fiert pentru 9 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2013, 22:43
Am o pofta....si ce bine arata!
la 03.06.2013, 22:45
Multumesc Liliana...se fac tare usor si rapid...si numai buni sunt sa iti faci pofta cu niste paste grozave!
la 03.06.2013, 22:47
arata de vis!! nu pot sa lipsesc de la o portie
la 03.06.2013, 22:47
Ruxy, arata de-mi vine sa merg la frigider...si nu ca ar fi foarte tarziu, nu?! Imbratisez Ruxy
la 03.06.2013, 22:50
mai ai sau pot sa ma culc? )))
foarte mult imi place

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking