Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

Postat de RuxyRux in Paste
3 Iun 2013 | 6860 vizualizari
Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

Imi place salvia...are un gust minunat si innobileaza orice mancare care o contine :)....

Ingrediente

  • 250 gr ravioli cu ciuperci( pot fi de orice fel, cu branza, spanac etc...ce gasiti sau ce va place)
  • 70 gr unt
  • 4 sau 5 frunze de salvie proaspata
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit

Mod de preparare

Fierbem ravioli in apa clocotita in care am adaugat 1 lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat 1 minut in apa apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.

Pentru sos:  Intr-o tigaie punem uleiul de masline ( 2 linguri) in el topim untul si adaugam salvia.  Lasam sa dea doua trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servit cu parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (41)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fusilli cu bacon, sos Pesto si smantana

Postat de simona72

Fusilli cu bacon, sos Pesto si smantana

Se pune apa cu sare la fiert. Apa sa fie multa, aproximativ 1,5 litri. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se fierb 10 minute. Intre timp facem sosul… Taiem baconul in bucatele si...

Citeste continuarea

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Postat de Anett

Gnocchi de morcovi in unt aromat

Curatam morcovii si le taiem in rondele. Le punem intr-un castron cu apa sarata si le fierbem pana devin moale. Strecuram bine si le asezam intr-un bol mare. Lasam sa raceasca cateva minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2013, 22:43
Am o pofta....si ce bine arata!
la 03.06.2013, 22:45
Multumesc Liliana...se fac tare usor si rapid...si numai buni sunt sa iti faci pofta cu niste paste grozave!
la 03.06.2013, 22:47
arata de vis!! nu pot sa lipsesc de la o portie
la 03.06.2013, 22:47
Ruxy, arata de-mi vine sa merg la frigider...si nu ca ar fi foarte tarziu, nu?! Imbratisez Ruxy
la 03.06.2013, 22:50
mai ai sau pot sa ma culc? )))
foarte mult imi place

Vezi toate comentariile (41)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking