Ingrediente
Pentru briose:
- 3 oua
- 100 g zahar
- 200 g faina
- 100 g unt moale
- 60 ml lapte
- 1 plic zahar vanilat
- 1 plic praf de copt
- coaja rasa de la o lamaie
- 1 lingurita cacao
- 1 lingura colorant lichid +o jumatate lingurita colorant gel (rosu, evident) pentru frosting
- 300 g branza de vaca cremoasa
- 5 linguri zahar pudra
- 250 ml frisca lichida
Mod de preparare
Punem intr-un bol toate ingredientele , le batem cu mixerul pana rezulta o compozitie cremoasa si lucioasa.
In tava de briose punem cosulete de hartie si in fiecare punem cam 2 linguri din aceasta compozitie si dam tava la cuptor pentru 20-25 minute.
Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca apoi se taie capacele de pe una-doua cupcakes si le faramitam pentru a le folosi la ornat.
Pentru crema, se bate branza cu zaharul pana devine cremoasa, apoi se amesteca cu frisca batuta. Se pune crema intr-un posh si se spriteaza prajiturelele. Deasupra se presara firimituri din cupcakes.
Daca ti-a placut reteta noastra "Red velvet cupcakes" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|