Ingrediente
- Ingrediente Reteta de aperitiv rapid din oua de prepelita in jambon
- 8 ouă de prepeliță
- 4 felii de jambon (șuncă presată)
- mac
- scobitori (bețișoare)
- Pentru decor:
- salată (salanova)
- roșii cherry
- măsline
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de aperitiv rapid din oua de prepelita in jambon
Ouăle se fierb timp de 3 minute în apă care fierbe și în care se adaugă un praf de sare.
Cât timp ouăle fierb, se spală roșiile, câteva fire de salată, iar măslinele se desărează, dacă este cazul.
Când ouăle sunt fierte, se pun în apă rece și apoi se decojesc.
Feliile de jambon (șuncă presată) se înjumătățesc de-a lungul și se pliază.
Se umezește vârful unui ou, se trece prin semințele de mac, după care se învelește cu jambon, cu partea pliată în sus. Se sigilează cu o scobitoare și se pune pe platou. Se procedează la fel cu toate celelalte ouă.
Când s-au ”învelit” toate ouăle pregătite, se decorează platoul și se servește.
Vezi si reteta de Oua umplute cu avocado.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de aperitiv rapid din oua de prepelita in jambon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|