Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

Postat de ctlina in Peste
21 Noi 2022 | 2769 vizualizari
Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor

Aceasta Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor este una simpla si rapid de facut.
Va trebuie numai un peste bun si proaspat. Ca si ingrediente sunt necesare: biban, usturoi, sos de rosii, ardei, ceapa, ulei de masline. https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/biban-proaspat-cu-ardei-la-cuptor.html

Ingrediente

  • Ingredientele pentru Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor 
  • 1 biban de mare proaspat curatat si vidat
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri sos de rosii
  • 1/2 ardel verde
  • 1/2 ardel rosu
  • 1 ceapa
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor 

Incalziti cuptorul la 180°C.
Curatati ceapa si usturoiul.

Tocati usturoiul si taiati ceapa lamele.

Spalati pestele, uscati-l cu un prosop de hartie.

Puneti sare si ungeti-l cu sos de rosii pe toata suprafata si in interiorul lui.

Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.

Ungeti-l cu ulei de masline si puneti deasupra si alaturi de el ceapa, usturoiul si lamelele de ardei.

Varsati 100 ml de apa si dati la cuptor timp de 30 de minute.

Serviti-l simplu cu paine completa sau cu orez natur/ orez konjac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Scrumbie sarata

Postat de Ksenya

Scrumbie sarata

Pestele se curata doar de solzi,se spala si se indeparteaza coada. Apa se pune la fiert, se adauga sarea si zaharul, amestecam si lasam sa fiarba 2 minute, apoi o dam la o parte pana e racita...

Citeste continuarea

Merluciu cu legume si sos de rosii

Postat de caroline

Merluciu cu legume si sos de rosii

Incepem prin a prepara sosul spaland rosiile , indepartand coaja si taind pulpa in cuburi mici . Intr-o tigaie antiaderenta punem 2-3 linguri ulei de masline si calim usturoiul curatat.Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.11.2022, 20:25
la 21.11.2022, 22:25
Foarte buna carne are bibanul !!!
la 22.11.2022, 06:47
la 22.11.2022, 09:11
la 22.11.2022, 09:47

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking