Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor
- 1 biban de mare proaspat curatat si vidat
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri sos de rosii
- 1/2 ardel verde
- 1/2 ardel rosu
- 1 ceapa
- sare, piper
- 3 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor
Incalziti cuptorul la 180°C.
Curatati ceapa si usturoiul.
Tocati usturoiul si taiati ceapa lamele.
Spalati pestele, uscati-l cu un prosop de hartie.
Puneti sare si ungeti-l cu sos de rosii pe toata suprafata si in interiorul lui.
Puneti-l intr-un vas pentru cuptor.
Ungeti-l cu ulei de masline si puneti deasupra si alaturi de el ceapa, usturoiul si lamelele de ardei.
Varsati 100 ml de apa si dati la cuptor timp de 30 de minute.
Serviti-l simplu cu paine completa sau cu orez natur/ orez konjac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de biban proaspat, cu ardei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|