Ingrediente
- Ingrediente Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita:
- 9 ciuperci champignons, mari
- 9 ouă de prepeliță
- 300 grame de telemea de vaci
- 1 legătură de mărar
- 2-3 linguri de ulei de măsline
- 2 linguri de ulei de floarea soarelui
- sare
- piper
- boia de ardei, dulce
- Garnitură:
- 1/2 buchet de salată salanova
- 8-10 roșii chery
- 1/2 ceapă galbenă, medie
- 2 linguri de ulei de măsline
- sare
Mod de preparare
Iata cat de usor se prepara Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita
Se îndepărtează piciorușele ciupercilor, care se curăță de filamente și se spală în câteva ape.
Se unge o tavă cu două linguri de ulei de floarea soarelui și se pun în ea ciupercile curățate și scurse de apă. Se dă tava cu ciuperci la cuptor pentru 10-15 minute, până ce acestea se înmoaie.
Între timp se mixează fin telemeaua cu ulei de măsline și mărarul tocat.
Când ciupercile s-au înmuiat, se scoate tava din cuptor și se lasă câteva minute, ca să se mai răcorească puțin. Se scurg ciupercile de apa pe care au lăsat-o și apoi se umplu cu pasta de telemea, iar deasupra se sparge câte un ou de prepeliță, în fiecare dintre ele.
Se dă tava din nou la cuptor, până ce se întăresc albușurile.
Se servesc calde, cu salată și pâine prăjită.
Vezi si reteta de Ciuperci umplute la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|