Ingrediente
Ingrediente Reteta de midii la tigaie in sos de vin alb si usturoi
- 500 g midii congelate
- 100 g unt
- sare
- piper alb
- 4 catei de usturoi
- 200 ml vin alb sec
- 2 lgt Maggi Secretul Gustului Intensavor Legume
- 3 frunze de patrunjel
Mod de preparare
Preparare Reteta de midii la tigaie in sos de vin alb si usturoi
Midiile le lasi la decongelat, presari Maggi si lasi asa cca 30 minute.
Intr-o tigaie antiaderenta, pui untul taiat cubulete si il lasi la foc mic sa se topeasca. Cand untul este topit, rastorni midiile, adaugi un praf de sare si piper alb proaspat macinat (dupa gust) si lasi la foc mic sa se inabuse, cca. 45 de minute. Iei capacul si adaugi usturoiul pisat si vinul, amestecand incet. Lasi sa fiarba la foc moale, amestecand din cand in cand, pana scade vinul.
Servesti cald, cu patrunjel verde tocat deasupra.
Sa aveti pofta!
Alte retete delicioase cu fructe de mare, gasesti si aici - Scoici, surimi si peste in sos de vin sau aici - Orez cu fructe de mare
Pe mine m-ar tenta rau reteta aceasta - Creveti cu ghimbir si usturoi (reteta video)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de midii la tigaie in sos de vin alb si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|