Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 500 g branza de vaci
- 2 oua
- 2 linguri zahar
- 220 g faina
- 1 praf copt
- 2 plicuri zahar vanilat
- coaja rasa de la o lamaie
- Un praf de sare
- Ulei pt prajit
- smantana,
- dulceatza
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si coaja de lamaie se amesteca bine pana devine o pasta cremoasa.
Faina se amesteca cu praful de copt se toarna deasupra si se amesteca pana se omogenizeaza si devine un aluat moale si lipicios din care vom modela papanasi.
Se ia cate o lingura din compozitite se tavaleste prin faina si se face o forma rotunda plata si cu gaura la mijloc.
Papanasii se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta.
Eu prefer pentru papanasi smantana si dulceatza.
Eu am avut dulceata de visine.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (50)
|