Ingrediente
- Reteta de preparare a papanasilor
- 500 g branza proaspata
- 2 oua
- zahar vanilat
- esenta de portocale
- coaja de lamaie
- 5 linguri faina
- 1 lingurita praf de copt
- pentru decor
- frisca
- jeleu de capsuni
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
se amesteca bine branza cu ingredientele. Daca mai este nevoie se mai adauga faina,sa iasa un aluat usor de modelat,
se ia cu lingura din compozitie se trece prin faina si se da forma dorita,eu am preferat sa fac cu punga de decorat tortul,
se prajesc in ulei incins,se rumenesc pe amble parti se scot pe un servetel absorbant,
se pudreaza cu zahar si se decoreaza cu frisca si jeleu
jeleul se pregateste conform instructiunilor de pe pachet
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|