Reteta de preparare a papanasilor aromati

Postat de RuxyRux in Dulciuri
25 Noi 2010 | 4603 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor aromati

Reteta de preparare a papanasilor Papanasii sunt preferatii mei de cand ma stiu...adica din copilarie...

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 350 gr branza dulce
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala rasa
  • esenta de rom
  • 3-4 linguri gris
  • 3/4 ingurita de praf copt( sau bicarbonat)
  • zahar dupa gust ( in jur de 4-5 linguri)
  • faina cam cat cuprinde sa iasa un aluat numai bun de modelat
  • un praf de sare
  • smantana
  • frisca

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam ingredientele pentru compozitie si cu mana formam mingiute mici pe care le rulam apoi in forma unul sul pe care il facem cerculet. Cine poate si are forme face direct papanasii intinzand o foaie si decupand.

Ii prajim la foc potrivit, ii intoarcem nu fugim nici o secunda de langa ei sa nu-i ardem...si-i servim cu dulceata si cu smantana amestecata cu putina frisca...yamyyy buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor aromati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciocolata de casa cu stafide si rom

Postat de andaoana

Ciocolata de casa cu stafide si rom

 Punem stafidele la inmuiat in esenta de rom amestecata cu apa calduta .  Punem apa cu zaharul  si zeama de lamaie pe foc .  In momentul in care incepe sa fiarba mai...

Citeste continuarea

Crumble cu fructe de padure

Postat de timea

Crumble cu fructe de padure

Inainte de toate scotem fructele din congelator si le lasam la dezghetat. Nu trebuie sa fie complet dezghetate. Pregatim aluatul faramicios (crumble-ul) amestecand untul cu zaharul si faina....

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2010, 09:23
ruxy,ma fac grasa aici
la 26.11.2010, 09:47
super buni
la 26.11.2010, 09:52
la 26.11.2010, 10:44
la 26.11.2010, 11:15
Mena...hay ca nu ingrasa chiar asa tare privitul
Fetelor
Domnul motan

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking