Reteta de preparare a papanasilor aromati

Postat de RuxyRux in Dulciuri
25 Noi 2010 | 4585 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor aromati

Reteta de preparare a papanasilor Papanasii sunt preferatii mei de cand ma stiu...adica din copilarie...

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 350 gr branza dulce
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala rasa
  • esenta de rom
  • 3-4 linguri gris
  • 3/4 ingurita de praf copt( sau bicarbonat)
  • zahar dupa gust ( in jur de 4-5 linguri)
  • faina cam cat cuprinde sa iasa un aluat numai bun de modelat
  • un praf de sare
  • smantana
  • frisca

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam ingredientele pentru compozitie si cu mana formam mingiute mici pe care le rulam apoi in forma unul sul pe care il facem cerculet. Cine poate si are forme face direct papanasii intinzand o foaie si decupand.

Ii prajim la foc potrivit, ii intoarcem nu fugim nici o secunda de langa ei sa nu-i ardem...si-i servim cu dulceata si cu smantana amestecata cu putina frisca...yamyyy buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor aromati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert batoane din fulgi de orez

Postat de Reli_B

Desert batoane din fulgi de orez

Punem intr-o oala untul cu zaharul la topit. Punem si mierea si cacaua. Amestecam. La final punem nuca taiata mai marunt si esenta de rom. Fulgii de orez ii zdrobim un pic apoi ii turnam in...

Citeste continuarea

Desert bomboane fondante cu visine

Postat de katty

Desert bomboane fondante cu visine

Pregatim fondantul. Intr-o craticioara punem zaharul, glucoza rupta bucati si apa.Acoperim vasul cu un capac si  fierbem la foc mare pana obtinem un sirop gros.Cat timp? Daca avem un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2010, 09:23
ruxy,ma fac grasa aici
la 26.11.2010, 09:47
super buni
la 26.11.2010, 09:52
la 26.11.2010, 10:44
la 26.11.2010, 11:15
Mena...hay ca nu ingrasa chiar asa tare privitul
Fetelor
Domnul motan

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking