Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc

Postat de mitinita in Prajituri
26 Ian 2014 | 4859 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc

Reteta de preparare a papanasilor Dupa ce le-am vazut la Cris (http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-cu-smantana-si-dulceata-de-afinevisine-56219.html),M-am si dus sa iau branza. E excelenta reteta,o recomand cu mare drag. Dulceata de soc este de la Bunica, am confiscat borcanul la Satic si l-am pastrat ptr ocazii speciale. No,la papanasii astia a mers la fix.

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci prospata
  • 1 ou
  • 25 gr de zahar (eu am pus zahar vanilat de casa)
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de gris
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • varf de sare
  • Topping:
  • smantana
  • dulceata de soc

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol,amestecam branza,oul,zaharul,faina,grisul,praful de copt si sarea. Se obtine un aluat omogen,putin lipicios,dar se pot forma papanasii cu mana. Intr-o oala punem ulei pentru prajit. Am folosit o oala mica de fonta si cand s-a infierbant am adaugat uleiul. Am format cate o gogoasa,dar fara sa mai fac gaura la mijloc. Separat,am mai prajit cate o bila. Asamblam.

Punem papanasul in farfurie,adaugam smantana si dulceata. Asezam biluta,apoi mai adauga putina smantana si dulceata.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti

Postat de Dya

Biscuiti

Untul rece il amestecam cu faina, praful de copt si zaharul. Obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam apoi restul de ingrediente, omogenizam si punem aluatul format la rece pentru o ora. Din...

Citeste continuarea

Dobos cu vanilie si Rama mit Butter

Postat de simona72

Dobos cu vanilie si Rama mit Butter

Pentru foi : mixam albusuril;e cu praful de sare pentru 1 minut, adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea. Topim rama mit butter la microunde, adaugam galbenusurile si amestecam. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 19:56
ce pofta mi-ai facut
la 26.01.2014, 19:57
Ma bucur,ca asa am patit si eu Dar sunt asa bune ca nu o sa-ti para rau daca le faci
la 26.01.2014, 19:58
Acum pricep de ce nu vroiai la sanius,aveai ceva trebusoara...
la 26.01.2014, 19:58
Foarte buni!
la 26.01.2014, 20:01
cat de bine arata

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking