Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc

Postat de mitinita in Prajituri
26 Ian 2014 | 4874 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc

Reteta de preparare a papanasilor Dupa ce le-am vazut la Cris (http://www.bucataras.ro/retete/papanasi-cu-smantana-si-dulceata-de-afinevisine-56219.html),M-am si dus sa iau branza. E excelenta reteta,o recomand cu mare drag. Dulceata de soc este de la Bunica, am confiscat borcanul la Satic si l-am pastrat ptr ocazii speciale. No,la papanasii astia a mers la fix.

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 gr branza de vaci prospata
  • 1 ou
  • 25 gr de zahar (eu am pus zahar vanilat de casa)
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de gris
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • varf de sare
  • Topping:
  • smantana
  • dulceata de soc

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor Intr-un bol,amestecam branza,oul,zaharul,faina,grisul,praful de copt si sarea. Se obtine un aluat omogen,putin lipicios,dar se pot forma papanasii cu mana. Intr-o oala punem ulei pentru prajit. Am folosit o oala mica de fonta si cand s-a infierbant am adaugat uleiul. Am format cate o gogoasa,dar fara sa mai fac gaura la mijloc. Separat,am mai prajit cate o bila. Asamblam.

Punem papanasul in farfurie,adaugam smantana si dulceata. Asezam biluta,apoi mai adauga putina smantana si dulceata.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de soc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert prajitura Alba ca Zapada

Postat de mirela0911

Desert prajitura Alba ca Zapada

Mai intai se pregateste crema pentru a avea timp sa se raceasca. Crema: Intr-o cratita cu fundul dublu se pune faina, zaharul si se toarna laptele apoi in fir subtire amestecand bine pentru a...

Citeste continuarea

Prajitura chinezoaica

Postat de rocsi_1612

Prajitura chinezoaica

Blatul:  Untul, de la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pudra pana se face o spuma. Albusurile le batem cu un praf de sare pana devin spuma. Incorporam albusurile in compozitia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.01.2014, 19:56
ce pofta mi-ai facut
la 26.01.2014, 19:57
Ma bucur,ca asa am patit si eu Dar sunt asa bune ca nu o sa-ti para rau daca le faci
la 26.01.2014, 19:58
Acum pricep de ce nu vroiai la sanius,aveai ceva trebusoara...
la 26.01.2014, 19:58
Foarte buni!
la 26.01.2014, 20:01
cat de bine arata

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking