Ingrediente
Reteta de preparare a papanasilor
Pentru compozitie...
- 350 gr de branza de vaci
- 3 linguri iaurt
- 2 oua
- 3 linguri gris cu varf
- un praf sare
- vanilie
- coaja rasa de portocala
- 3 linguri zahar( sau mai gustati inainte sa puneti oul si potriviti dupa gustul vostru)
Pesmetul in care-i tavalim:
- pesmet si doua linguri de unt plus doua trei linguri zahar pudra
Mod de preparare
Reteta de preparare a papanasilor
Amestecati ingredientele pentru compozitie. Luati cu lingura si fierbeti pana se ridica la suprafata.
Intre timp topiti untul in tigaie adaugati pesmetul si zaharul pudra si rumeniti foarte putin.
Scoateti papanasii cu o spumiera, lasat-i la scurs apoi tavaliti-i in pesmet si...pofta buna!
Serviti papanasii cu crema de vanilie si dulceata de visine...sunt fantastic de buni!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|