Ingrediente
Ingrediente Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci
- 250 g spaghete
- 500 g mezel (kaiser, jombon, muschi file)
- 200 g cascaval
- 280 g ciuperci feliate
- 6 linguri bulion
- oregano
Mod de preparare
Preparare Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci
Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin razatoare.
Punem 3-4 picaturi de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care adaugam si mezelurile. Lasam pe foc aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).
Turnam sos peste spaghete si presaram cu cascaval.
Ne plac spaghetele in multe feluri, asa ca am incercat si Spaghete cu carne tocata, Spaghete cu sos de rosii si ardei copt si Spaghete cu kaizer si legume la cuptor si ne-au placut la fel de mult toate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|