Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci

Postat de cute_alynutzza in Spaghete
18 Noi 2013 | 74375 vizualizari
Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci

 Reteta noastra de spaghete milaneze, imbogatite cu cascaval si ciuperci este un deliciu cremos, delicios, perfect pentru o cina in familie. Incearca si tu Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci.

Ingrediente

Ingrediente Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci

  • 250 g spaghete
  • 500 g mezel (kaiser, jombon, muschi file)
  • 200 g cascaval
  • 280 g ciuperci feliate
  • 6 linguri bulion
  • oregano

Mod de preparare

Preparare Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci

Punem la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.

Mezelurile le taiem julien si cascavalul il dam prin razatoare.

Punem 3-4 picaturi de ulei intr-o tigaie si calim putin ciupercile. Doar pana se inmoaie dupa care adaugam si mezelurile. Lasam pe foc aproximativ 8-10 minute. Cele 6 linguri de bulion (rase) le dizolvam in aproximativ 400 ml de apa, sucul rezultat il turnam peste mezeluri (in loc de bulion + apa puteti folosi suc de rosii daca aveti). Lasam sa fiarba pana sosul scade si se ingroasa un pic (aproximativ 10 min).

Turnam sos peste spaghete si presaram cu cascaval.

Ne plac spaghetele in multe feluri, asa ca am incercat si Spaghete cu carne tocataSpaghete cu sos de rosii si ardei copt si Spaghete cu kaizer si legume la cuptor si ne-au placut la fel de mult toate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spaghete milaneze cu cascaval si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii

Postat de Dya

Spaghetti cu carne tocata in sos de rosii

Tocam ceapa, ardeiul capia, pe cel iute si usturoiul si le punem la calit in cele trei linguri cu ulei de masline. Cand devin translucide, adaugam carnea tocata si o lasam sa se patrunda bine,...

Citeste continuarea

Spaghete cu sos de rosii, masline si sunca

Postat de Bucataras

Spaghete cu sos de rosii, masline si sunca

Pune pastele la fiert.  Intre timp taie ceapa marunt, pune-o intr-o tigaie cu o lingura de ulei la calit, adauga kaiserul taiat cubulete si amesteca. Lasa-l sa se rumeneasca usor. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.11.2013, 21:48
care mezeluri? nu sunt trecute la ingrediente....
la 18.11.2013, 22:05
la 18.11.2013, 22:17
Eu as manca paste zilnic...
la 18.11.2013, 22:51
la 19.11.2013, 20:23
Asa este adasev12, nu trecusem mezelurile! Scuze! Graba strica treaba

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking