Ingrediente
- Ingrediente Reteta de sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan
- 18-20 fire verzi fine de sparanghel verde
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri suc de lamaie
- sare, piper
- parmezan ras
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan
Am utilizat sparanghel verde proaspat si fin.
Nu trebuie curatat, taiati-l numai la baza.
Gătiți sparanghelul într-o tigaie tip gril/gratar fără grăsime.
Prăjiți-l 5-7 minute pe fiecare parte.
Puneti sare, piper, stropiți cu ulei de măsline și cu sucul de lămâie, amestecați.
Se presara deasupra parmezan ras si se stinge focul.
Puteti servi ca antreu sau ca garnitură la Dorada la cuptor sau cu Somon in stil asiatic. Merge la fel de bine si langa Friptura de miel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de sparanghel la gratar cu lamaie si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|