Ingrediente
Ingrediente reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii
- 1 ceapa mare sau 2 cepe mici
- 1 morcov mai mic
- 1 ardei rosu
- 500 g ficat de pui
- 1/2 lingurita piper
- vegeta
- sare
- 250 ml bulion de rosii
- 1 frunza de dafin
- ulei
Mod de preparare
Cum se prepara reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii
Ficateii se spala, ceapa se curata si se taie solzisori si o calim in ulei pana cand aceasta se inmoaie.Peste ceapa adaugam ardeiul taiat fasii si morcovul taiat felii subtiri si le mai calim 5 minute.La sfarsit se adauga ficateii de pui, piperul si ii mai lasam in ulei inca 5 minute.Adaugam apa sa treaca peste ficatei, bulionul, frunza de dafin si lasam sa fiarba 30-40 de minute.
Dupa ce s-au fiert ficateii punem vegeta dupa gust!
Pofta buna!
Sa v-arat ce mai fac eu ficatei?
Pai uneori fac Placinta cu ficatei de pui, alteori prefer Clatite cu ficatei si piept de pui, iar cand si cand ii rasfat pe ai mei cu Rulouri cu Ficatei de Pui
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de tocanita de ficatei de pui cu ceapa si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|