Ficat de porc prajit

Postat de cristeena20 in Ficat
4 Sep 2014 | 10800 vizualizari
Ficat de porc prajit

Ingrediente

  • 4 felii de ficat de porc
  • 2 linguri de untura de porc
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • 1/4 pahar vin alb
  • cateva picaturi de otet

Mod de preparare

- Folosim felii subtiri de ficat de porc. Intr-o tigaie topim untura de porc si adaugam cateii de usturoi zdrobiti cu coaja cu tot. Adaugam feliile de ficat condimentate cu sare si piper inainte de a le gati  si le frigem pe ambele parti cca 4 minute la foc mediu. 

- Scoatem ficatul intr-o farfurie si peste  grasimea din tigaie adaugam vinul alb, putin piper proaspat macinat si stropim cu putin otet. Lasam sa scada putin sis a se lege sosul si adaugam apoi bucatile de ficat . Servim fierbinte alaturi de o garnitura la alegere.

Eu am servit cu ratatuille de legume.(vezi reteta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ficat fragezit in lapte, la tigaie

Postat de MotanLaOale

Ficat fragezit in lapte, la tigaie

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta. Se curata de vene si pielite si se taie felii potrivite.   Se pune ficatul intr-un castron si se toarna laptele.  ...

Citeste continuarea

Scrob de oua cu ficat de porc

Postat de MotanLaOale

Scrob de oua cu ficat de porc

Bucatile de ficat prajit se taie cuburi potrivite. Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc putin bucatile de ficat, intorcand pe toate partile. Cand sunt rumenite pe toate partile, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2014, 17:06
la 04.09.2014, 17:28
Ce mult imi place!
la 04.09.2014, 18:00
Sa-l pui in lapte inainte de al praji cu vreo 2 ore si data viitoare sa-mi spui cum este( il fragezeste foarte bine) vslabil si pentru cel preparat la gratar
la 04.09.2014, 18:50
la 04.09.2014, 18:58
super bun

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking