Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
5 Iun 2015 | 22939 vizualizari
Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume. Perfecte pentru orice masa, aceste chiftelute sunt pline de arome si usor de preparat, pe placul intregii familii! Dovlecei, morcov, oua, pesmet, sunt cateva dintre ingredientele necesare.

Ingrediente

Ingrediente Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

  • 3 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • cateva fire patrunjel
  • sare, piper, boia

Mod de preparare

Preparare Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume

Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama. Peste legumele stoarse se adauga ouale, pesmetul, patrunjelul tocat si condimentele. Se amesteca bine , se modeleaza ciftelutele si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie in care am pus prosop de hartie pentru a absorbi uleiul.

Se servesc calde sau reci.

Aveti aici si varianta de Chiftele din legume, de post, iar aici gasiti o alta varianta delicioasa de chiftelutele amestec din carne si legume

Mancarea noastra preferata e aceasta mancare de parjolute moldovenesti in sos, cu garnitura de piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

Postat de panacris

Aperitiv mini tarte cu crema de branza si jeleu de castraveti

Aluatul fraged sarat Linco, se lasa la dezghetat in frigider, cca. 3 ore, apoi se intinde pe masa de lucru, se taie in formele dorite. Sau pentru varianta clasica se pun toate ingredientele...

Citeste continuarea

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2015, 10:50
Ce bine arata!
la 05.06.2015, 10:50
Bune de tot! Apreciez ca ai facut fotografii la toti pasii retetei!
la 05.06.2015, 10:53
Multumesc ! Trebuia sa fiu fotograf! Imi place atat de mult sa fiu in spatele aparatului !
la 05.06.2015, 10:56
Bune chiftelele tale. As manca.si eu cateva!
la 05.06.2015, 10:58
Faine! Nu absorb prea mult ulei?

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking