Ingrediente
- 2 pulpe de pui dezosate
- 2 felii subtiri de bacon afumat
- 2 triunghiuri de branza topita
- sare
- soia
- sfoara pentru legat rezistenta la caldura
- ulei de masline
- pentru salsa:
- o lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
- 8 linguri de frisca lichida
- sare,
- piper negru macinat
- boabe de piper murate ( verzi sau negre)
- un galbenus de ou
Mod de preparare
pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.
pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita.
se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara .
se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu aproximativ 60 minute.
inainte de a le scoate din cuptor, le ungem cu sos de soia.
sosul de piper :
ceapa razuita sa caleste in putin ulei de masline
se adauga frisca lichida , sarea, piperul macinat si boabele de piper murate .
se lasa la fiert la foc mic aproximativ 15 minute si la final, cu focul stins, se adauga galbenusul de ou amestecand energic pentru a evita colagularea.
Se serveste cu cartofi prajiti sau garnitura de orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Rollo de pollo a la pimienta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|