Rollo de pollo a la pimienta

Postat de vik in Pui
1 Iul 2010 | 5272 vizualizari
Rollo de pollo a la pimienta

Rulou de pui cu sos de piper

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 felii subtiri de bacon afumat
  • 2 triunghiuri de branza topita
  • sare
  • soia
  • sfoara pentru legat rezistenta la caldura
  • ulei de masline
  • pentru salsa:
  • o lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
  • 8 linguri de frisca lichida
  • sare,
  • piper negru macinat
  • boabe de piper murate ( verzi sau negre)
  • un galbenus de ou    

Mod de preparare

pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.

 pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita.

se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara .

se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu aproximativ 60 minute.

inainte de a le scoate din cuptor, le ungem cu sos de soia.

sosul de piper :

ceapa razuita sa caleste in putin ulei de masline

se adauga frisca lichida , sarea, piperul macinat si boabele de piper murate .

se lasa la fiert la foc mic aproximativ 15 minute  si la final, cu focul stins, se adauga galbenusul de ou amestecand energic pentru a evita colagularea.

Se serveste cu cartofi prajiti sau garnitura de orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Rollo de pollo a la pimienta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune

Postat de simona72

Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune

Pt friptura: ciocanelele de pui le spalam, le ciupilim de eventualele pene ramase, le punem in tava de friptura si peste ele punem toate ingredientele mentionate mai sus. Amestecam bine...

Citeste continuarea

Orez cremos cu piept de pui in sos

Postat de mirela0911

Orez cremos cu piept de pui in sos

Se spala pieptul de pui, se tamponeaza cu prosoape de hartie pt a absoarbe surplusul de apa apoi se taie fiecare bucata de piept in 3 felii (depinde si de marimea acestuia). Se condimenteaza cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.07.2010, 19:43
Imi pare rau ca nu am poze individuale.
Graba
la 01.07.2010, 21:07
ce bine arata
la 01.07.2010, 21:19
prezentarea este excelenta!
la 01.07.2010, 22:35
Foarte interesanta reteta asta. Prin frisca lichida intelegi smantana dulce? Pot pune altceva in loc de piper murat, ca pe aici nu am vazut asa ceva.
la 01.07.2010, 23:04

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking