Ingrediente
- 0,5 l de rom @Gallion Grand Arôme
- 1 portocala bio 1 limeta bio
- 1 stea de anason
- 1-2 batoane de scortisoara
- 50 g de zahar brun
Mod de preparare
Taiati portocala si lamaia in felii cu tot cu coaja.
Intr-un borcan de 1 l turnati romul si puneti zaharul.
Amestecati bine.
Adaugati feliile de portocala si lamaie , scortisoara si anasonul stelat.
Umpleti bine si-nchideti borcanul.
Puneti-l intr-un loc uscat si lasati-l sa macereze intre 1 luna si 3 luni.
Filtrati romul si puneti-l apoi in sticla sau consumati-l asa.
Am facut-o in octombrie si am deschis borcanul dupa o luna si jumatate.
Este minunat si parfumat! Il folosesc in special la prajituri si alte preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rom macerat cu portocala, lime si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|