Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval

Postat de medioto59 in Peste
22 Ian 2012 | 4791 vizualizari
Rondele de crap umplute cu  sunca si cascaval

Da,stiu.....Doamna Dia iar o sa zica.....iar peste?........Dia promit ca urmatoarea reteta va fi tot peste:))

Ingrediente

  • 2 rondele de crap
  • malai
  • 4 felii sunca de Praga(sau orice alta sunca)
  • 4 felii cascaval
  • migdale
  • marar verde
  • ulei
  • zeama de la o jumatate de lamaie sare

Mod de preparare

Rondelele trebuie sa fie ceva mai mari ........de aproximativ 4-5 cm.Acestea se condimenteaza cu sare ,se stropesc cu zeama de lamaie si apoi se dau prin malai.Incingem ulei intr-o tigaie si punem rondelele sa se rumeneasca circa 3 min pe o parte si alte 3 min pe cealalta parte.Scoatem rondelele pe un prosop absorbant .Pentru fiecare rondea folosim cate 2 bucati de sunca si cate 2 bucati de cascaval(pe care le taiem ochiometric,dupa cum dorim)Impaturim bucatile de cascaval in sunca si apoi le plasam in interiorul rondelele impreuna cu marar verde taiat nu foarte marunt si cateva migdale..Intr-un vas de yena uns cu unt asezam rondelelesi  dam la cuptor pana ce cascavalul se topeste si prinde o culoare aurie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (82)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Plachie de peste

Postat de rocsi_1612

Plachie de peste

Pestele il curatam, il spalam bine si il tamponam cu servetele de bucatarie. Il taiem in doua bucati si-l condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Rosiile le coacem intr-o tigaie grill si...

Citeste continuarea

Macrou cu sparanghel si lamai

Postat de panacris

Macrou cu sparanghel si lamai

În vasul slow cooker-ului Crock-Pot , se pune ulei, se setează la funcția High și se lasă la încins cca. 20 de minute.  Între timp ne ocupăm de ingredientul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Comentarii

la 22.01.2012, 18:25
ce buuun si ce consistent....
la 22.01.2012, 18:29
ooo da imi place
la 22.01.2012, 18:29
Dana, a fost asa de bun.pup!
la 22.01.2012, 18:32
Ce nebunie!!!!
la 22.01.2012, 18:37

Vezi toate comentariile (82)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking