Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

Postat de Bucataras in Porc
7 Sep 2010 | 5145 vizualizari
Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi. Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

Ingrediente

  • 1 cutie de carne de porc conservata Bucegi de 300 g
  • 8 rosii medii bine coapte
  • 4 felii de sunculita taraneasca, taiata cubulete de 0,5 cm
  • 4 felii de paine intermediara
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 pahar de supa de legume
  • 1 lingurita de sare
  • Un varf de cutit de piper negru macinat

Mod de preparare

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume cu miezul rosiilor.

2. Curatati feliile de paine de coaja, apoi faramitati-le, formand firimituri. Totodata, Incingeti cuptorul la putere medie si ungeti o tava cu o lingura de ulei.

3. In timp ce rosiile se scurg, tocati carnea de porc Bucegi Intr-un blender, dar fara a o transforma In pasta, apoi amestecati-o cu cuburile de sunculita, ½ din firimiturile de paine si piperul macinat. Umpleti rosiile cu aceasta mixtura si apoi presarati deasupra restul de firimituri. Asezati rosiile umplute In tava, turnati supa si stropiti totul cu restul de ulei.

4. Coaceti rosiile In cuptor timp de 15-20 de minute, apoi serviti-le fierbinti sau reci, pe pat de salata verde si stropite cu sosul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sticky Chinese pork

Postat de Bucataras

Sticky Chinese pork

Pune la fiert toate ingredientele pentru reteta de sticky Chinese pork: carnea, supa de legume, ghimbirul, usturoiul si vinul de orez. Vinul de orez e un ingredient pe care nu il avem la...

Citeste continuarea

Ceafa de porc gatita in tigaie de fonta

Postat de mirela0911

Ceafa de porc gatita in tigaie de fonta

Daca sunt prea groase feliile de carne, se bat dar nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara condimentele pentru porc, se ung cu uleiul apoi se pun intr-un bol. Se toarna vinul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2010, 11:55
wow arata bine 5 furci
la 07.02.2013, 13:00

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking