Rulada aperitiv

Postat de maria_claudia in Aperitive / Garnituri
8 Noi 2010 | 21005 vizualizari
Rulada  aperitiv

Ingrediente

  • Ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri ulei ,
  • 4 linguri faina.
  • Ptr umplutura:
  • 250 gr crema de branza,
  • 250 gr sunca presata,
  • 250gr salam sasesc ,
  • un ardei gras rosu,
  • 2linguri smantana.

Mod de preparare

Blatul:albusurile se bat spuma,galbenusurile se amesteca cu uleiul turnat in fir,apoi se rastoarna peste albusuri ametecand usor si faina cate o lingura amestecand de sus in jos.Compozitia se rastoarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins pentru30 minute.Cand rulada este coapta se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.

Branza se amesteca cu salamul ,sunca si ardeiul care au fost taiate cubulete mici,smantana,sare si piper dupa gust si se omogenizeaza bine.Cand rulada s-a racit se umple cu crema de branza se ruleaza si se lasa la frigider ptr 2-3 ore.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada pizza

Postat de MotanLaOale

Rulada pizza

Aluatul se intinde o foaie pe suprafata de lucru infainata si se netezeste putin cu sucitorul. Se unge cu ketchup pe toata suprafata si se presara oregano. Se pun felii de sunca pe toata...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv rulada cu sunca si branzeturi

Aluatul: Intr-un bol cerneti faina, adaugati praful de copt, sarea si amestecati. Bateti oul spuma, il adaugati peste faina. Turnati laptele si uleiul, framantati pana obtineti un aluat omogen....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2010, 22:30
primaaaa
la 08.11.2010, 22:31
pap pe saturate ca bn arata 5f
la 08.11.2010, 23:15
maria, se face deci o maioneza din galbenusuri si ulei, nu? 5
la 08.11.2010, 23:17
buna
la 09.11.2010, 08:47
imi place mai ai si pentru mine?

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking