Rulada cu branza sarata si gogosari

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
30 Aug 2011 | 4010 vizualizari
Rulada cu branza sarata si gogosari

Ingrediente

  • 1kg faina alba
  • 1 lgt. sare
  • 30 g drojdie proaspata
  • apa cat cuprinde
  • 300g branza framantata
  • 2-3 lg smantana
  • 1 ou
  • 1 gogosar rosu
  • putina sare
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Se face un aluat din faina, drojdie, sare si apa, un aluat omogen si care nu se lipeste de maini. Se lasa la dospit pentru a-si dubla volumul.

Branza se amesteca cu smantana, oul si putina sare daca mai este cazul. Gogosarul se spala, se taie fasii apoi in cubulete. Se adauga amestecului de branza. Se pune deoparte.

Pe masa unsa cu ulei se intinde aluatul in forma dreptunghiulara cu mana, se unge cu amestecul de branza si gogosari, se ruleaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa 15 minute sa mai creasca, apoi se unge cu un ou batut bine si se da la cuptor pentru cca 30 minute, pana se aureste deasupra. 

Se lasa la racit dupa care se serveste. Merge excelent cu rosii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza sarata si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Postat de rocsi_1612

Mic dejun in lipie, cu muschiulet fraged de porc

Mai intai marinam carnea si o dam la frigider fie o ora, fie peste noapte. Spalam bucatile de carne, le stergem cu niste servetele. Intr-un bol amestecam uleiul cu mustarul, apoi...

Citeste continuarea

Aperitiv oua umplute cu ton

Postat de caroline

Aperitiv oua umplute cu ton

Incepem prin a pune ouale la fiert intr-o craticioara cu apa pentru 10 minute.  Cand ouale au fiert, le trecem prin jet de apa rece. Astfel ele se vor curata mai usor de coaja. Curatam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.08.2011, 23:14
Delicioasa !
la 30.08.2011, 23:18
place
la 31.08.2011, 09:36
place, place, place
la 31.08.2011, 09:55
buna
la 31.08.2011, 10:35

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking